• Fri Frakt!
  • 30 Dagars Öppet Köp!
  • Snabb Leverans!

Billiga mobilskal och mobilskydd är vår specialitet.

Här erbjuder vi ett brett sortiment med billiga produkter av hög kvalitet som passar de mest populära mobiltelefonerna och surfplattorna på marknaden i dag. Vi har som ambition att kunna ge våra kunder tillgång till allt de kan tänkas behöva till sina mobiler och vi köper in produkter från hela världen för att kunna tillhandahålla ett så spännande sortiment som möjligt.

Hos Bumpy.se kan du känna att du befinner dig i trygga händer då du kan utnyttja säkra betalningslösningar och givetvis har öppet köp på dina varor. Du kan räkna med snabba leveranser och fri frakt när du beställer mobilskal, mobiltillbehör eller mobilskydd hos oss. Vi gör vårt bästa för att tillgodose alla våra kunders önskemål så tveka inte inför att ta kontakt med oss om du har en fråga eller tycker att vi saknar någonting i utbudet. Bumpy finns här för dig när du vill förnya din mobil med ett snyggt skal eller andra tillbehör till bästa möjliga pris för att sedan få dina produkter levererade hem till dig inom kort. Vi önskar dig varmt välkommen till Bumpy.se!

Under de senaste åren har ett behov av mobilskal, mobiltillbehör och mobilskydd växt fram. Vi låter mobiltelefonen få följa med mer eller mindre överallt. Den tekniska prylen har inte bara blivit ett sätt att hålla kontakten - den är ett verktyg som låter oss sköta allt från bankärenden till shopping samtidigt som vi kan roa oss med underhållning av olika slag. Men de moderna mobiltelefonerna är inte billiga och därför är det viktigt att ta hand om dem för att de ska hålla så länge som möjligt. Dessutom har det blivit lite av en accessoar som berättar om vilka vi är bara genom vilket skal vi har valt att pryda den med.

 

Vi har ett stort sortiment av mobilskal och mobilfodral. 

Hos oss på Bumpy.se kan du hitta allt du behöver inom kategorier så som mobilskal, mobiltillbehör och mobilskydd. Här finner du något för allt och alla smaker. Vårt sortiment innehåller produkter som är anpassade för några av marknadens hetaste mobiltelefoner så som de senaste modellerna från Samsung, Apple, Huawei, OnePlus och LG med flera. Du hittar också tillbehör till din Apple Watch och din iPad Mini. Du kan botanisera bland högkvalitativa hörlurar, kablar och laddare. Här finns tusentals varor att välja mellan.

Varför välja Bumpy.se?

När du har hittat det du behöver gör du enkelt din beställning så ser vi till att du får hem dina produkter så snabbt som möjligt oavsett om du det är ett mobilskal, mobilfodral eller ett nytt mobilskydd. Dessutom bjuder vi på fri frakt – alltid! I samband med att du gör din beställning får du välja mellan flera olika betalningsalternativ beroende på om du vill använda dig av direktbetalning, delbetalning eller faktura via Svea. Hos Bumpy.se välkomnar vi alla som vill ha det bästa till sin mobiltelefon till förmånliga priser, snabbt och enkelt!